augustus 1, 2015

Vakantie Naar Griekenland, Toch Maar Gegaan.

De Rokende Passagier.

De vakantie is alweer voorbij voor de meeste mensen. Zoniet dan als nog een fijne vakantie toegewenst.

Voor ons is het wel voorbij want we zijn weer veilig geland vanuit Griekenland (Kos) en hebben genoten ondanks de negatieve geluiden over het geld probleem daar.
Wij hadden een all inclusive vakantie geboekt dus was de beslissing al iets makkelijker maar konden gewoon pinnen en betalen hoor.

animaatjes-strand-85195

Lekker genoten van de familie, zon, zee, zwembad , eten, theater, boten en strand maar aan alles komt weer een eind en moet je weer terug naar het regenland (Nederland).

Alles verliep volgens planning totdat we op de luchthaven kwamen. Na de douane kregen we te horen dat we vertraging hadden, niet lang maar toch voor sommige mensen reden voor paniek.

animaatjes-vliegtuigen-87792

Maak je niet druk denk ik nog en ga lekker vliegtuigen kijken met de kids want we hebben er genoeg gezien. Toch blijf ik de man die zenuwachtig met zijn vrouw praat volgen.

Nou begint bij mij het kwartje te vallen en herken heel veel van deze man in mijzelf. Toen ik zelf nog moest roken had ik precies hetzelfde als deze man want die was een oplossing aan het zoeken om nog te kunnen roken.

douane

Ineens staat de man op en rent naar beneden toe en staat nu oog in oog met de douane. Hij smeekt om nog naar buiten te mogen en maakt rook bewegingen.

De douane vraagt om zijn paspoort maar heeft hij boven bij zijn vrouw liggen. De man rent terug naar boven en pakt snel zijn paspoort en rent weer naar beneden.

paspoort

De man blijft netjes achter het poortje wachten want de douane is net weer weg gelopen. Hevig zwaaiend naar de douane komt het er dan toch van, de man mag door lopen naar buiten om 5 min!! te roken.

Al met al is deze man een kwartier bezig geweest voordat hij zijn nicotine ballonetje op mag blazen.

Wat een wilskracht heb je als roker maar ben toch blij dat ik drie jaar geleden deze wilskracht omgezet hebt met behulp van Gemakkelijk stoppen met roken zonder bijverschijnselen om niet meer te willen roken.

Nu kan ik rustig genieten van het schouwspel en lach er nu om, vooral omdat we na het instappen in het vliegtuig te horen krijgen dat we nog 1 uur aan de grond moeten blijven i.v.m. drukte in het luchtruim.

Mijn ogen gaan automatisch naar de man op zoek die ook in het vliegtuig zit en ben benieuwd wat hij nu gaat bedenken hahaha.

Groet,

Alex Taal

Posted by alex

Heb zelf 30 jaar gerookt totdat ik een manier tegen kwam die mij heel makkelijk van het roken af geholpen heeft. Deze methode promoot ik nu heel graag op mijn website http://ikwilnietmeerroken.nl/ want wil hier veel meer mensen mee helpen.

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *