mei 3, 2017

Waar kan ik Tabex kopen?

Stoppen met roken met behulp van Tabex

Tabex® is het eerste effectieve geneesmiddel ter wereld voor stoppen met roken, dat geen nicotine en antidepressiva bevat. Het wordt al meer dan veertig jaar gebruikt in Oost-Europa, maar ook in de rest van de wereld wint het nu aan populariteit. Het wordt geproduceerd door het Bulgaarse bedrijf Sopharma. Tabex is een bewezen middel om op een snelle en comfortabele manier te stoppen met roken.
De bekendste en ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is *Tabex Shop.*

Tabex is natuurlijk

De werkzame stof in Tabex is cytisine, een plantaardige stof die wordt gewonnen uit de plant Laburnum (Goudenregen). Vergeleken met middelen die nicotine bevatten, heeft cytisine minder invloed op het perifere zenuwstelsel en de bloeddruk, maar stimuleert het de ademhaling. Cytisine reduceert symptomen die kunnen optreden door het afkicken van nicotine, zoals depressieve klachten. Ook vermindert cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline het verlangen om te roken.

Hoe werkt Tabex?

Tabex stopt de mechanismen van nicotineverslaving in de hersenen. Na orale toediening wordt de stof cytisine snel geabsorbeerd en bereikt het via het bloed de hersenen. Daar blokkeert het de effecten van nicotine, door de daarvoor gevoelige receptoren te beinvloeden. Dus zelfs na het roken van een sigaret, zal u niet het bekende plezierige gevoel ervaren dat u normaliter heeft van een sigaret. Het roken zal u geen voldoening geven en al gauw zal u de sigaretten laten liggen.

Dosering:

Voorzorgsmaatregelen:

roken veroorzaakt onaangenaam gevoel tijdens de toediening van Tabex. De hoeveelheid sigaretten die tijdens de eerste drie dagen gerookt zijn, moet worden verminderd. Totaal rookverbod moet uiterlijk op de vijfde dag na het begin van de cursus plaatsvinden.

Let Op!

Ondanks de grote populariteit is Tabex door de Nederlandse overheid nog niet geregistreerd als geneesmiddel.Tabex af te raden bij bloeddruk afwijkingen hartkwalen en suiker. Het advies van ikwilnietmeerroken.nl is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter *.

 

Tabex online bestellen

In Nederland is het middel Tabex niet geregistreerd, en mag dan ook niet door nederlandse bedrijven worden verkocht. In het buitenland zijn de regels weer anders, en mag het wel worden verkocht, ook aan de Nederlandse consument. De bekendste en ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is *Tabex Shop.*

Zijn de blauwe en de groene doosjes qua inhoud hetzelfde?

De blauwe en de groene zijn qua inhoud exact hetzelfde. Alleen de verpakking is voor een andere markt (landen) geproduceerd.

De Tabex pilletjes bevatten altijd 1,5 mg cytisine en komen altijd van de fabrikant Sopharma. Laat je dus niets wijsmaken.

Soms lees je ervaringen van stoppers die om wat voor reden dan ook de voorkeur geven aan de pilletjes uit het blauwe, of uit het groene doosje. Een verschil in hun ervaring tussen blauw of groen kan absoluut niet aan het product liggen.

Download de bijsluiter van Tabex hier.

Reviews:

 

Posted by alex

Heb zelf 30 jaar gerookt totdat ik een manier tegen kwam die mij heel makkelijk van het roken af geholpen heeft. Deze methode promoot ik nu heel graag op mijn website http://ikwilnietmeerroken.nl/ want wil hier veel meer mensen mee helpen.

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *