februari 28, 2015

E-Sigaret slechter dan roken

Reportage Elektrische Sigaret (E-Sigaret)

De e-sigaret bevat in tegenstelling tot de gewone sigaret geen kankerverwekkende teer of koolmonoxide en stikstofoxide – slecht voor hart en bloedvaten. Bij het roken ervan komen niet 4000 giftige stoffen vrij, maar slechts één: nicotine. Bovendien is het gebruik van de e-sigaret aanzienlijk goedkoper dan het roken van gewone sigaretten.

Bij het gebruik van een e-sigaret wordt een gearomatiseerde vloeistof verhit zodat er dampen ontstaan. Die worden vervolgens geïnhaleerd. Nu hebben Japanse onderzoekers echter vastgesteld dat er in die dampen kankerverwekkende stoffen zitten zoals formaldehyde en acetaldehyde, soms wel tot tien keer zoveel als in gewone sigaretten. Dat meldden de Japanners aan het Franse persbureau AFP.

Onderzoeker Naoki Kunugita verklaart: ‘Vooral als de draad, die zorgt voor de verdamping van de vloeistof, oververhit raakt, komen grotere hoeveelheden van schadelijke stoffen vrij’.

Toch nog een E-Sigaret kopen kijk dan hier naast eens naar dit assortiment ========>>

Het beste is gewoon niets te gebruiken want dan weet je zeker dat je niets binnen krijgt wat je niet wilt. Dat is makkelijk praten denk je nu want wat als je nu alles hebt geprobeerd en niets helpt behalve de e-sigaret!

Het is niets anders dan tegen je zelf zeggen “ik wil niet meer roken” als je zover bent lees dan eens verder op deze site en ben je binnen 6 uur van deze verslaving af. (echt waar want na 30 jaar 4 pakjes zware shag gerookt te hebben ben ik er vanaf via deze simpele manier.)

Posted by alex

Heb zelf 30 jaar gerookt totdat ik een manier tegen kwam die mij heel makkelijk van het roken af geholpen heeft. Deze methode promoot ik nu heel graag op mijn website http://ikwilnietmeerroken.nl/ want wil hier veel meer mensen mee helpen.

View more posts from this author

2 thoughts on “E-Sigaret slechter dan roken

 1. alex

  Klopt want ik las later het verschil in volt wat wel degenlijk verschil maakt. Goed opgemerkt want we worden al genoeg voor de gek gehouden met al die testen.

   
  Reply
 2. Elja

  Vreemd niet kloppend artikel. Het is echt niet voor niets dat in Engeland mensen die willen stoppen vanuit de reguliere gezondheidszorg gratis een E-sigaret kunnen krijgen als rookstopmiddel. In Engeland is het langst en meest uitgebreid onderzoek gedaan naar de E-sigaret. En dat is de reden geweest dat de e-sigaret opgenomen is in het gezondheidspakket. Daarnaast hebben 12 instanties verklaard achter de e-sigaret als rookstopmiddel te staan, waaronder de British Lung Foundation en de Cancer Research UK. Deze verklaring hebben de gezondheidsinstanties opgesteld, omdat ze veel als dit verspreide berichten erg schadelijk vinden, omdat het mensen die gestopt zijn met roken met een e-sigaret, onterecht bang maakt. En een antal met de e-sigaret stopt en weer tabak gaat roken. Ik herken waar deze “onzin” vandaan komt. Er is ooit in Portland een onderzoek geweest waarvan de berichtgeving volkomen misvormd verspreid is, en iedereen de onzin botweg van elkaar overnam. In dit onderzoek bleek dat bij NORMAAL gebruik er TOTAAL GEEN schadelijke stoffen geproduceerd werden. Maar wel wanneer je een batterij die niet hoorde bij de e-sigaret er onder schroefde. Een batterij dus die te krachtig was. Dus de verdamper werd oververhit. En er ging verbranding plaats vinden. Dat kun je niet eens inhaleren en smaakt niet wegens rook!!(hoestbuien)en geen damp. Dus zou je zo´n fout al maken dan ga je echt niet door met dampen.

   
  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *