mei 3, 2017

Boeken om te stoppen met roken

Boeken om te helpen stoppen met roken

Wij hebben een overzicht gemaakt voor je van de bekendste boeken die duidelijk en begrijpend zijn.

•   Succesvol stoppen met roken van Claudia Put.

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan doen.

•   Stoppen met roken van Allen Carr.

Als men het heeft over boeken die gaan over stoppen met roken, dan kan men niet om Allen Carr heen. Hij schreef tal van boeken rond dit thema. Zelf was hij jaren lang een verstokte roker. Hij beweert dat er dagen waren dat hij honderd sigaretten per dag in rook deed opgaan. Toen hij stopte heeft hij voor zichzelf uitgemaakt wat hem in zijn verslaving hield en aan de hand hiervan bedacht hij een methode om te stoppen met roken.

•   Stoppen met roken voor vrouwen van Allen Carr.

Allen Carr schreef verschillende boeken. Het meest bekende is stoppen met roken, maar daarnaast schreef hij ook speciaal voor vrouwen het boek stoppen met roken voor vrouwen.

•   Stoppen met roken voor dummies van David Brizer.

Brizer schreef een boek met als titel: stoppen met roken voor dummies. In zijn boek helpt hij je stap voor stap doorheen het proces van het stoppen met roken. Breek met je slechte gewoonten, wees gezonder en adem gemakkelijker!

•   De Gemakkelijke Stoppen Methode van Eric Eraly.

zie hier op de site het gratis boek.

•   Verboden te roken – verhalen van rokers en niet-rokers

Op meeslepende, dreigende en invoelende wijze vertellen zij in verboden te roken over de voordelen van een rookvrij bestaan. Maar voor sommige schrijvers blijven roken en schrijven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lees hun woedende, bevlogen en zintuiglijke pleidooien in verhalen waaruit de tabaksgeuren opstijgen

 

Posted by alex

Heb zelf 30 jaar gerookt totdat ik een manier tegen kwam die mij heel makkelijk van het roken af geholpen heeft. Deze methode promoot ik nu heel graag op mijn website http://ikwilnietmeerroken.nl/ want wil hier veel meer mensen mee helpen.

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *